Online bevalcursussen

Hieronder zie je onze online bevalcursussen. Bij cursusaanbod zie je AL onze online zwangerschapscursussen.

Hoe fijn is het dat je gewoon thuis op de bank, op het moment dat het jou uitkomt je prima kunt voorbereiden op je bevalling. Wij bieden je maar liefst 3 verschillende online bevalcursussen aan ter voorbereiding op je bevalling. Zo is er altijd een cursus die bij jou past!

Groot voordeel van een online cursus is dat je partner ook makkelijk meekijkt waardoor jullie een super bevalteam worden. Daarnaast omschreef oud cursist een ander groot voordeel: “Wat ik zelf heel fijn vond, was dat ik de filmpjes eindeloos vaak kon bekijken. Aangezien mijn zwangere brein niet alles helemaal goed opsloeg, was de kracht van de herhaling nogal nodig. Hierdoor kon ik me tijdens mijn bevalling zelfs de dingen herinneren die op dat moment echt belangrijk waren.”

Ons aanbod ONLINE bevalcursussen (pufcursus online):

Welke cursus je ook kiest, al onze online bevalcursussen zijn een vervanging van een ‘gewone’ zwangerschaps-/bevalcursus.
Ben je aanvullend verzekerd? Onze bevalcursussen worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed.

Hypnobirthing:

Deze online bevalcursus wordt gegeven door verloskundige Imke van Soest.

Hypnobirthing is gebaseerd op diepe ontspanning. Je leert in deze cursus hoe je dit doet en welke invloed jouw gedachten hebben op je beleving van bijvoorbeeld pijn.  Een positieve mindset helpt écht om je bevalling soepeler te laten verlopen. Hypnobirthing ademhalingstechnieken zijn een belangrijk onderdeel van deze cursus.

 

Goed voorbereid bevallen:

Deze online bevalcursus wordt gegeven door verloskundige Wietske van Luipen.

Een praktische bevalcursus met ook aandacht voor de veranderingen in de zwangerschap. Wat gebeurt er nu eigenlijk precies in je lijf tijdens de bevalling? Wat kun jij doen om met de pijn om te gaan? Hoe wordt je partner ook echt je bevalmaatje? Deze moderne, frisse cursus vertelt je dit en nog veel meer op een eerlijke manier zodat jullie super voorbereid en vol vertrouwen aan de bevalling gaan beginnen. Inclusief ademhalingstechnieken die je goed van pas komen tijdens je bevalling.

Fit & in balans bevallen met yoga en mindfulness:

Deze online zwangerschapscursus wordt gegeven door fysiotherapeut en zwangerschapscoach Jacqueline Luchtmeijer.

Een heel actieve cursus. Wil jij graag fit blijven? Bekkenklachten voorkomen of verminderen? Lekker bezig zijn met je lichaam tijdens de zwangerschap en dan ook nog eens heel goed voorbereid worden op je bevalling? Dan is deze praktische cursus zwangerschapsyoga online met duidelijke uitleg over wat er in je lichaam gebeurt tijdens de bevalling iets voor jou. Dit in combinatie met fijne oefeningen en tips voor lichaam en geest.