Compleet cursusaanbod

Alle online cursussen

Compleet cursusaanbod

Alle online cursussen

Gezond zwanger worden & zijn

Je ontdekt welke gezonde leefstijl je helpt om zwanger te worden, welke extra’s je nodig hebt tijdens je zwangerschap, wat je kunt doen wanneer je misselijk of verstopt bent, veel last hebt van maagzuur en meer over gezond zwanger worden & zijn.

Fit & in balans bevallen met yoga en mindfulness

Een actieve en complete zwangerschapscursus die je niet alleen super voorbereid op je bevalling maar er ook voor zorgt dat je lekker fit blijft in je zwangerschap. Een combi van zwangerschapsyoga, mindfulness en ZwangerFit

Workouts voor zwangeren

Wist je dat actieve zwangeren minder complicaties hebben én sneller bevallen?

Goede redenen om lekker fit te blijven in je zwangerschap!

Een combinatie van fitnessoefeningen, afgestemd op jouw zwangere lijf en ontspanningsoefeningen, zo krijg jij the best of both worlds.

Cursus Hypnobirthing

Een hippe, luchtige en eigentijdse zwangerschapscursus. Vertrouwen, positiviteit en samenwerking staan hierin centraal. Geen ‘geitenwollensokken- of pufcursus’ dus, maar juist een heel praktische, leuke en volledige voorbereiding op de geboorte.

Cursus Goed voorbereid bevallen

Je leert om te gaan met pijn, weeën en eventuele angsten die jij hebt voor de bevalling. Een positieve mindset helpt je om afscheid te nemen van twijfels en onzekerheden. Na het volgen van deze cursus ga jij vol vertrouwen je bevalling in.
Gun jezelf een positieve bevalervaring!

Leer je baby kennen

Er komt meer kijken bij het leren kennen van je baby dan je misschien denkt. Leer alles over hoe je verschillende huiltjes van je baby kunt herkennen, hoe je slaapproblemen bij je voorkomt en hoe belangrijk een goede hechting tussen ouders en baby is.

Fit & in balans met je baby

Wil je weer lekker in je vel zitten na je bevalling? Je fit voelen en je ‘oude’ lijf zoveel mogelijk terug krijgen? Start dan met onze workouts voor jou en je baby. 7 complete workouts, gemaakt door een gespecialiseerd fysiotherapeute.

Naast goede workouts voor jou en leuke oefeningen voor jou en je baby, is er ook aandacht voor het (her)vinden van balans.