Compleet cursusaanbod

Alle online cursussen

Compleet cursusaanbod

Alle online cursussen

Voeding en zwangerschap

Eet jij lekker en gezond tijdens je zwangerschap? Doe jezelf en je kindje deze cursus cadeau en ontdek dat je gezonde voeding goed en snel combineert met zwanger zijn. De lekkerste recepten en de beste voedingstips vind je hier.

Fit & in balans bevallen met yoga en mindfulness

Een praktische cursus met veel (yoga) oefeningen op alle niveaus en een duidelijke uitleg over wat er in je lichaam gebeurt tijdens de bevalling. Je krijgt tips voor lichaam en geest en niet te vergeten lessen om je partner jou te leren coachen. Je leert te ontspannen als het kan en te focussen als het moet. Na deze cursus ben jij niet alleen top voorbereid op je bevalling, maar sta je ook fit en in balans in je zwangerschap.

Goed voorbereid bevallen

Hoe bereid jij je voor op het meest bijzondere moment van je leven? Voorbereiden op de bevalling is voor iedereen anders. Daarom vind je in deze cursus 14 lessen waarop je kunt terugvallen tijdens dat mooie moment van de geboorte.

Voorbereiding op basis van Hypnobirthing

Ontdek met Hypnobirthing dé manier om je gedachten tijdens de bevalling als extra kracht te gebruiken. Overwin vooraf je angst en laat je kindje met alle mogelijke positiviteit ter wereld komen, zoals jullie het verdienen.

Leer je baby kennen

Er komt meer kijken bij het leren kennen van je baby dan je misschien denkt. Leer alles over hoe je verschillende huiltjes van je baby kunt herkennen, hoe je slaapproblemen bij je voorkomt en hoe belangrijk een goede hechting tussen ouders en baby is.