Online bevalcursussen

Vind jij bevallen spannend, misschien zelfs wel eng? Onze online bevalcursussen gaan je helpen dit los te laten.

Droom je soms eng over je bevalling? Ben je bang dat je de pijn niet aankan of in paniek raakt? Heb je je vorige bevalling als traumatisch ervaren?
Dan bieden wij jou, met onze online bevalcursussen,  de mogelijkheid om van je angsten af te komen en vol vertrouwen naar je bevalling toe te leven.

Als verloskundigen weten we als geen ander wat jij nodig hebt om goed door je bevalling heen te komen. Bijna dagelijks zien we de voordelen van een goede voorbereiding op je bevalling en de nadelen van vrouwen die angstig aan hun bevalling beginnen.

Want misschien realiseer je het je nog niet, of geloof je het zelfs niet, maar JIJ hebt echt veel invloed op het verloop van je bevalling.

In onze online bevalcursussen leren we je niet alleen wat er allemaal in je lijf gebeurt tijdens de bevalling, maar vooral wat jij, liefst samen met je bevalpartner, kunt doen om het verloop van je bevalling positief te beïnvloeden.

  • Hoe kun jij de pijn de baas blijven?
  • Hoe zorg je ervoor dat je niet in paniek raakt?
  • Hoe kun je, ondanks de pijn, ontspannen en meegaan met de flow?
  • Hoe kan jouw partner jou echt goed ondersteunen en niet het gevoel hebben dat hij/zij er maar een beetje bij staat?

Dit en nog veel meer leer je in onze online bevalcursussen.

Onze missie is om jou, samen met je partner, positief te laten uitkijken naar de bevalling in plaats van er tegenop te zien. En dat kan écht!

Bevallen hoeft geen martelgang te zijn, jij leert hoe jij de touwtjes in handen houdt en hoe je vol vertrouwen aan je bevalling kunt beginnen.

Al onze online bevalcursussen zijn een vervanging van een ‘gewone’ zwangerschaps-/bevalcursus.
Ben je aanvullend verzekerd? Onze bevalcursussen worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed.

Hieronder zie je onze online bevalcursussen. Bij cursusaanbod zie je AL onze online zwangerschapscursussen.

Hoe fijn is het dat je gewoon thuis op de bank, op het moment dat het jou uitkomt je prima kunt voorbereiden op je bevalling. Wij bieden je  verschillende online bevalcursussen aan ter voorbereiding op je bevalling. Zo is er altijd een cursus die bij jou past!

Groot voordeel van een online cursus is dat je partner ook makkelijk meekijkt waardoor jullie een super bevalteam worden. Daarnaast omschreef oud cursist een ander groot voordeel: “Wat ik zelf heel fijn vond, was dat ik de filmpjes eindeloos vaak kon bekijken. Aangezien mijn zwangere brein niet alles helemaal goed opsloeg, was de kracht van de herhaling nogal nodig. Hierdoor kon ik me tijdens mijn bevalling zelfs de dingen herinneren die op dat moment echt belangrijk waren.”

Ons aanbod ONLINE bevalcursussen (pufcursus online):

Hypnobirthing:

Deze online bevalcursus wordt gegeven door verloskundige Imke van Soest.

Hypnobirthing is gebaseerd op diepe ontspanning. Je leert in deze cursus hoe je dit doet en welke invloed jouw gedachten hebben op je beleving van bijvoorbeeld pijn.  Een positieve mindset helpt écht om je bevalling soepeler te laten verlopen. Hypnobirthing ademhalingstechnieken zijn een belangrijk onderdeel van deze cursus.

 

Goed voorbereid bevallen:

Deze online bevalcursus wordt gegeven door verloskundige Wietske van Luipen.

Een praktische bevalcursus met ook aandacht voor de veranderingen in de zwangerschap. Wat gebeurt er nu eigenlijk precies in je lijf tijdens de bevalling? Wat kun jij doen om met de pijn om te gaan? Hoe wordt je partner ook echt je bevalmaatje? Deze moderne, frisse cursus vertelt je dit en nog veel meer op een eerlijke manier zodat jullie super voorbereid en vol vertrouwen aan de bevalling gaan beginnen. Inclusief ademhalingstechnieken die je goed van pas komen tijdens je bevalling.