Let op, als je doorgaat koop je een nieuwe cursus aan!

Er wordt een tegoed van je account afgeschreven.

Als je doorgaat krijg je toegang tot deze complete cursus.

Leer je baby kennen

Online baby cursus (14 video lessen + 3 downloads + E-book); € 74,95

Voel jij je soms ook zo verloren nu je net een baby hebt? Draait jouw hele dag om je baby en kom je niet aan jezelf toe? Vind jij het ook best lastig om je begrijpen wat je baby wil of waarom hij/zij huilt?

Start dan nu met deze praktische cursus van babyverpleegkundige Esther. Zij leert je niet alleen alles over je baby, maar ook hoe jij jezelf ook niet voorbij loopt.

Ontspannen ouderschap, wil jij dat ook?

Volg dan deze online baby cursus!

Esther leert je de signalen van je kind te herkennen maar ook dat jij niet je hele leven hoeft aan te passen aan je baby. Samen groeien en elkaar leren kennen.

Vol vertrouwen aan het ouderschap beginnen, dat is wat je vooral leert in deze online baby cursus.

Je kunt deze cursus al in de laatste weken van je zwangerschap volgen zodat je goed voorbereid bent, maar natuurlijk ook starten als je merkt dat het ouderschap nog niet zo makkelijk is als je misschien dacht.

Je hebt een half jaar toegang tot je cursus.

Lees Verder »
(3 reviews)

Start nu met een van onze cursussen

 

 

  • Volg een cursus waar en wanneer jij wilt
  • Herhaal interessante  lessen zo vaak je wilt
  • Koop meerdere cursussen tegelijk en krijg fikse korting!

 

 

Bestel nu!

Reviews

Les 1

Duur 14.50 min

Babybrein na geboorte

Landen op de wereld: wat ziet, hoort, ruikt en voelt je baby zo net na de geboorte? En hoe stimuleer jij de ontwikkeling van het brein van je baby?

Les 2

Duur 14.49

Slapen en voeden ritme

Basis van goed dag nacht ritme. Hoe bereik je dat? Hoe herken je dat je baby honger heeft of moe is? Wat betekent dat huiltje?

Les 3

Duur 14.31 min

Babyproblemen

Lichaamstaal bij krampjes, bij een boertje en bij ander ongemak. Leer herkennen waarom je baby huilt door middel van Dunstan Babytaal. Rust en regelmaat, je baby heeft er baat bij, maar past het ook bij jou?

Les 4

Duur 14.11 min

Huilen

Een baby kan niet praten, maar door goed te luisteren naar het huilen vertelt hij je wel heel veel. En hoeveel huilt een baby gemiddeld eigenlijk? Wat is normaal en wanneer is er iets aan de hand?

Les 5

Duur 21.29 min

Troosten

Diverse technieken om je baby te troosten. Mag je een baby laten huilen?  Evenwicht vinden tussen wat jij nodig hebt en je baby vraagt.

Les 6

Duur 15.08 min

Verwennen

Kun je een baby verwennen? Wat kun jij doen om ervoor te zorgen dat je baby lekker in zijn vel zit?

Les 7

Duur 16.36 min

Ritme ontwikkelen

Slaapt jouw baby al door? Een onderwerp waarin moeders elkaar aftroeven, want hé de mijne sliep al gelijk door. Maar wat is nu normaal en hoe leer jij je kleine het verschil tussen dag en nacht?

Les 8

Duur 18.15 min

Hechting

Goede hechting tussen ouders/verzorgers en het kind is van levensbelang. Een kind heeft er voor de rest van zijn leven profijt van. Goed gehechte kinderen ontwikkelen zich tot gelukkige volwassenen. In deze les krijg je tips die zorgen voor een goede hechting

Les 9

Duur 16.08 min.

Spelen

Door te spelen leert je baby zoveel. Spelen in verschillende houdingen helpt hem in de ontwikkeling van verschillende spieren en voorkomt een voorkeurshouding.

Les 10

Duur 12.29 min.

Babymassage les 1

Babymassage; de meeste baby’s vinden het heerlijk. In deze eerste les krijg je basisinfo over het hoe en waarom en leer je masseren van  borst, buik, benen, armen, handen en voeten.

Les 11

Duur 10.48 min.

Babymassage les 2

En nog zo’n heerlijke les baby massage. In deze les leer je het masseren van de rug, kruislingse bewegingen en gezichtsmassage bij je baby.

Les 12

Duur 18.18 min.

Slaapproblemen voorkomen

In deze les handvatten en tips om slaapproblemen bij je baby te voorkomen. Maar wanneer is er eigenlijk sprake van een slaapprobleem? Hoeveel slaapt een baby gemiddeld en wanneer slapen baby’s de hele nacht door? Het zal je misschien verbazen.

Les 13

Duur 15.16 min

Alles over plassen en poepen

Ontlasting van baby’s: een onderwerp waar altijd veel onduidelijkheid over is. Hoe vaak moet je baby plassen en poepen en is die kleur wel normaal? Wanneer moet je naar de dokter?

Les 14

Duur 13.37 min.

Vast voedsel introduceren

Wanneer heeft je baby behoefte aan vast voedsel? En wat geef je hem als eerste? Hoe zorg je dat jouw kind een makkelijke eter wordt?

Babyverpleegkundige Esther van Bloemen-Bartels

Afgestudeerd als HBO verpleegkundige en gespecialiseerd in de zorg voor ouder en kind met behulp van de Post HBO opleiding Ouder-Kindzorg.

Bijscholingen gevolgd als: Coaching voor babywerkers, Video Interactie Begeleiding en Complementaire zorg, heeft hierdoor ruime specialistische kennis op het gebied van Baby’s.

Werkt als babyverpleegkundige in thuissituaties. Daarnaast geeft scholing aan andere professionals. Daarnaast is ze voorzitter van de beroepsvereniging van verpleegkundig Babyconsulenten Nederland en schrijft regelmatig artikelen voor het Vakblad Kinderverpleegkunde.

“Het is mijn missie om ouders vol zelfvertrouwen aan het ouderschap te laten beginnen en ze te helpen de taal van hun baby zo snel mogelijk te leren kennen.”