Waarom een online zwangerschapscursus?

Waarom een zwangerschapscursus?

Een online zwangerschapscursus zorgt ervoor dat je vol vertrouwen naar je bevalling toe kunt leven!

Veel zwangeren zien op tegen hun bevalling of zijn er zelfs bang voor en dat is jammer en ook niet nodig. Want als jij weet wat er in je lijf gebeurt tijdens de bevalling, hoe jij kunt omgaan met de pijn, hoe je samen met je partner een sterk bevalteam wordt, dan wordt een bevalling ineens een stuk minder eng en gaan jullie erop vertrouwen dat het goed komt.

Een goede zwangerschapscursus leert je wat er in welke fase van de bevalling in je lijf gebeurt en hoe jij/jullie hier mee om kunnen gaan, ook als het niet loopt zoals je had gehoopt.

Door een goede zwangerschapscursus leef jij met vertrouwen en rust naar je bevalling toe. Je weet dat je het kan, ook al weet je niet precies hoe jouw bevalling zal verlopen.

Online zwangerschapscursus bij Babyopkomst

We zijn allemaal druk en misschien heb je helemaal geen zin of tijd om naar een vaste cursus avond te gaan. Om jou toch de mogelijkheid te geven om je supergoed voor te bereiden hebben wij online zwangerschapscursussen ontwikkeld.
Onze missie is om vrouwen hun zwangerschap en bevalling als een positieve levensgebeurtenis te laten ervaren. Door middel van onze online zwangerschapscursussen geven wij een reële voorlichting, waardoor jij precies weet wat je kunt verwachten en niet wordt overvallen door alles wat op je afkomt.

Het grote voordeel van een online cursus is niet alleen dat je de lessen kunt volgen waar en wanneer jij wilt, maar zeker ook dat je lessen kunt herhalen zo vaak je wilt.

Een veelgehoorde opmerking van vrouwen die een ‘gewone’ bevalcursus (pufcursus) hebben gevolgd is dat ze de tips alweer vergeten waren op het moment dat ze ze bij de bevalling nodig hadden. En dat is niet zo gek, als je iets maar 1 keer hoort vergeet je het overgrote deel van de informatie weer. Daarom is ons advies ook om de lessen die over je bevalling gaan meerdere keren te bekijken. Hierdoor beklijft de informatie beter en kun je het tijdens je bevalling makkelijk oproepen.

Een bevalling verloopt écht beter als je goed voorbereid bent!

Onze zwangerschapscursussen

Om jou zo goed mogelijk te voorbereiden op je zwangerschap en bevalling, bieden wij diverse cursussen aan:

  1. Goed voorbereid bevallen
  2. HypnoBirthing
  3. Voeding en zwangerschap
  4. Leer je baby kennen

Onze online zwangerschapscursussen zijn een volwaardige vervanging voor een ‘gewone’ zwangerschapscursus.

Hoe fijn is het dat je de perfecte zwangerschapscursus kunt volgen op het moment dat het jou uitkomt en waar het jou uitkomt! Je kunt onze cursussen volgen op je mobiel, tablet, desktop of laptop, of zelfs op TV. Interessante les? Je kunt de lessen zo vaak terugkijken als je wilt.

Omdat al onze docenten medisch professionals zijn, worden onze cursussen vergoed door de meeste zorgverzekeraars.