Waarom een zwangerschapscursus?

Waarom een zwangerschapscursus?

Je zwangerschap: een bijzondere periode die je hooguit een paar keer in je leven meemaakt. Bij een zwangerschap komt veel kijken. Je kunt veel over de zwangerschap en bevalling lezen om een idee te krijgen van wat je te wachten staat. Tevens kun je je vragen stellen aan je gynaecoloog of verloskundige. Toch blijkt dat veel zwangere vrouwen behoefte hebben aan meer informatie en/of hun partner willen betrekken hierbij. Een zwangerschapscursus biedt hierbij de perfecte oplossing.

Online zwangerschapscursus bij Babyopkomst

Babyopkomst biedt betrouwbare informatie over de zwangerschap en bevalling. Om zwangere vrouwen van een positieve ervaring rondom hun zwangerschap te verzekeren, bieden wij online zwangerschapscursussen aan. Onze cursussen zijn ontwikkeld door medisch deskundige collega’s en vormgegeven om je te helpen bij een van de mooiste ervaringen uit je leven: je zwangerschap. Onze missie is om vrouwen hun zwangerschap en bevalling als een positieve levensgebeurtenis te laten ervaren. Door middel van onze online zwangerschapscursussen geven wij een reële voorlichting, waardoor jij precies weet wat je kunt verwachten en niet wordt overvallen door alles wat op je afkomt.

Bewust met je zwangerschap bezig, waar en wanneer het jou uitkomt; informatief maar ook gezellig!

Onze cursussen

Om jou zo goed mogelijk te voorbereiden op je zwangerschap, bieden wij diverse cursussen aan:

  1. Voeding en zwangerschap
  2. Fit & in balans: bevallen met yoga en mindfulness
  3. Goed voorbereid bevallen
  4. Voorbereiden op basis van HypnoBirthing
  5. Leer je baby kennen

Onze online zwangerschapscursussen zijn gericht op verschillende onderwerpen en bieden een volwaardige vervanging voor een ‘gewone’ zwangerschapscursus. Hoe fijn is het dat je de perfecte zwangerschapscursus kunt volgen op het moment dat het jou uitkomt en waar het jou uitkomt! Je kunt onze cursussen volgen op je mobiel, tablet, desktop of laptop, of zelfs op TV. Interessante les? Je kunt de lessen zo vaak terugkijken als je wilt. Juist omdat al onze docenten medisch professionals zijn, worden onze cursussen vergoed door de meeste zorgverzekeraars.

Ben je geïnteresseerd in een cursus?

Wil je meer weten over onze cursussen of heb je een andere vraag? Vul dan ons contactformulier in. Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen.

Actie!

Schrijf je je in voor een zwangerschapscursus? Dan ontvang je geheel gratis het boek ‘Positief over bevallen’ ter waarde van €19,90!